Termeni si conditii

 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului e-cumperi.ro (e-cumperi.ro)

  Site-ul e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) este operat de societatea AMATO TRADING SRL-D, cu sediul in str. Veteranilor, nr.6, bl.M15, sc.4, et.2, ap. 62, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14852/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

  Administratorul site-ului e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

  Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

  Pentru a putea cumpara de pe www.e-cumperi.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

  In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

  In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

  Responsabilitati privind produsele

  S.C. AMATO TRADING.S.R.L.-D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea "Retururi"

   

  Garantia:

  Garantia se acordă conform prevederilor  legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 si specificatiilor din pagina fiecarui produs.

  În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi depanat, înlocuit de către noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe factura.

  Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

  Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și manevrarea corectă a produsului .
  În cazul termenului de garanție e-cumperi.ro  suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.


  Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării in original (factura, chitanță, bon fiscal) și de o descriere a problemei observate, alaturi de ambalajul original si de toate accesoriile incluse initial in pachet.


  Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data efectuării reparației.

  Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

  • Produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatări necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
  • Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
  • Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
  • Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
  • Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
  • Dacă se demonstrează că problema apărută  nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.
  • Clientul va suporta costurile oricărei solicitări nefondate


  Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

  Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Administratorul e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

  Frauda 

  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

  Drept aplicabil 

  Prin folosirea site-ului e-cumperi.ro (e-cumperi.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

  Disponibilitatea serviciului 

  Administratorul e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului e-cumperi.ro (e-cumperi.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email